Σκίαση βεράντας και κήπου

Το σύστημα πέργκολας Pergosystem Alpha είναι μια ανοιγοκλεινόμενη τέντα η οποία ανοίγει σε μερικά λεπτά προστατεύοντας το χώρο τον οποίο καλύπτει από όλες τις καιρικές συνθήκες.

Τοποθετείται εύκολα απ΄αρχής ή σε ήδη υπάρχουσες κατασκευές, επιτρέποντας ακόμα και την κάλυψη χώρων με ασυνήθιστες διαστάσεις ή σχήματα (τραπεζοειδή, ρομβοειδή, γωνίες)

Το σύστημα είναι ιδανικό για ανοιχτούς χώρους στο κοινό (ξενοδοχεία, εστιατόρια, roof gardens, loft κλπ) και αποτελεί ιδανική λύση για κάλυψη σε ρετιρέ, ταράτσες, μπαλκόνια με ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα και χωρίς να προσβάλλει την αρχιτεκτονική τους.

Το ύφασμα της τέντας πέργκολα είναι PVC Black Out θερμοκολλημένο χωρίς ραφές, έχει αντιθερμική προστασία, άκαυστο (class 2) με εσωτερικό φίλμ που απωθεί τις ακτίνες του ήλιου και τις υψηλές θερμοκρασίες και είναι 100% αδιαβροχο. Αντέχει στο χιόνι και στον αέρα έως 90 km.

Η μέγιστη καλυπτόμενη επιφάνεια μπορεί να είναι 13μ x 7μ. με μονοκόμματο ύφασμα.

Δε χρειάζεται κλίση μεγαλύτερη του 15% σε κατέβασμα 7 μέτρων και σε πολλές περιπτώσεις μικρών κατεβασμάτων δε χρειάζεται καθόλου κλίση.

Η κλίση του συστήματός της υποστηρίζει ηλεκτροκίνηση.